ARCULATTERVEZÉS
Egy alaposan megtervezett arculat elengedhetetlen a vállalkozások számára. Az arculat egy cég grafikai megjelenése, mely képviseli a vállalkozást névjegykártyán , hirdetésen, akár munkaruhán. Miből áll? Logóból, névjegykártyából, levélpapírból, melyek segítik a cég stratégiai üzenetének befogadását, támogatja marketing kommunikációját. Logó az arculat alapja, feladata a vizuális azonosítás. A jó logó ismérvei: egyszerű, jól azonosítható, megkülönböztethető. Különböző felületeken, különböző méretben is jól látható, kivehető kell hogy legyen. Készülhet betűlogó vagy szimbólummal kiegészített logó.

 

WEBDESIGN
A honlap egy cég fő kommunikációs lehetősége. A jó weblap beleillik a cég vizuális megjelenésébe, megad minden szükséges információt. Weboldalak tervezésénél ügyelek a használhatóságra. WordPress tartalomkezelőt használom. Napjainkban az internethasználók nagyobb része mobiltelefonról, táblagépről internetezik. Ezért alapkövetelmény a reszponzivitás, ezért fontos hogy olyan weboldalak készüljenek, melyek alkalmazkodnak minden méretű eszközhöz, megkönnyítve az internetezést.

 

GRAFIKA /ILLUSZTRÁCÓ
Egyedi grafikára sok esetben szükség van egy vállalkozás életében,pl. infografika, banner, üdvözlőkártya stb. Mi a különbség? Olvassa el ezzel kapcsolatos bejegyzésemet ITT

 

KIADVÁNY
Kreatív szórólapok, programfüzetek, leporellók, brossúrák, magazinok és egyéb kiadványok tervezése. Tervezés során nagy hangsúlyt fektetek a vevői igényekre, részletekre, a képi elemek, színek és a tipográfia összehangolására.

 

KÉPSZERKESZTÉS/EGYEDI TERVEZÉS
Tegye egyedivé irodáját, nappaliját esetleg a gyerekszobát egyedi képekkel, grafikákkal. Ha esetleg ajándékba szeretne egyedi, személyre szabott ajándékot, abban is segítek!Facebook oldalhoz egyedi borító, eseményhez egyedi kép, ami hozzájárul sikeréhez.