Mivel foglalkozom?

Arculattervezés

Egy alaposan megtervezett arculat elengedhetetlen a vállalkozások számára. Az arculat egy cég grafikai megjelenése, mely képviseli a vállalkozást névjegykártyán , hirdetésen, akár munkaruhán. Miből áll? Logóból, névjegykártyából, levélpapírból, melyek segítik a cég stratégiai üzenetének befogadását, támogatja marketing kommunikációját. Logó az arculat alapja, feladata a vizuális azonosítás. A jó logó ismérvei: egyszerű, jól azonosítható, megkülönböztethető. Különböző felületeken, különböző méretben is jól látható, kivehető kell hogy legyen. Készülhet betűlogó vagy szimbólummal kiegészített logó.

Webdesign

A honlap egy cég fő kommunikációs lehetősége. A jó weblap beleillik a cég vizuális megjelenésébe, megad minden szükséges információt. Weboldalak tervezésénél ügyelek a használhatóságra. WordPress tartalomkezelőt használom. Napjainkban az internethasználók nagyobb része mobiltelefonról, táblagépről internetezik. Ezért alapkövetelmény a reszponzivitás, ezért fontos hogy olyan weboldalak készüljenek, melyek alkalmazkodnak minden méretű eszközhöz, megkönnyítve az internetezést.

Grafika

Egyedi grafikára sok esetben szükség van egy vállalkozás életében,pl. infografika, banner, üdvözlőkártya stb.

Kiadvány

Kreatív szórólapok, programfüzetek, leporellók, brossúrák, magazinok és egyéb kiadványok tervezése. Tervezés során nagy hangsúlyt fektetek a vevői igényekre, részletekre, a képi elemek, színek és a tipográfia összehangolására.

Képszerkesztés

Tegye egyedivé irodáját, nappaliját esetleg a gyerekszobát egyedi képekkel, grafikákkal. Ha esetleg ajándékba szeretne egyedi, személyre szabott ajándékot, abban is segítek!Facebook oldalhoz egyedi borító, eseményhez egyedi kép, ami hozzájárul sikeréhez.

Google Adwords

Adwords hirdetéskezelés. Hirdetéseivel új vásárlókat, új ügyfeleket szerezhet vállalkozása számára, akcióit népszerűsítheti. A kampány során csak a hirdetésre történő kattintásért kell fizetni!