Munkáim

BioContour webshop

Webshop készítés.

Albagips molinó

Napjainkban is sikeresek a hagyományos marketingeszközök, köztük a különböző méretekben készíthető molinó. Az  Albagips Kft részére készült molinót szerkeszthettem.

Printer katalógus

Printer Kft. szolgáltatásait bemutató katalógus.

BioContour termékcímke

Saját feljesztésű natúr termékek címkéinek grafikai tervezése.

BioContour weboldal

Bemutatkozó weboldal responsive kialakítással.

Fehérvári menü logó

Hamarosan induló oldal logójának tervezése. Az oldalon Székesfehérvár éttermeinek napi menüje lesz elérhető.

Albagips weboldal

Az Albagips Exim Kft. gipsztéglákat forgalmazó cég. Kigondolt elképzelése volt a tulajdonosnak, szinte a legapróbb részletekig tudta mit szeretnének viszont látni. Az oldal fő színe a logóból vett zöld és fekete. A weboldal bemutatja a forgalmazott termékeket, aktuális és korábbi projektjeit, a cég beruházásait.

Albagips katalógus

A cég által forgalmazott termékek előnyeit bemutató katalógus marketing célra.

Bakonyi-Vándor weboldal

A Bakonyi-Vándor vendégház oldalát szerette volna frissíteni a tulajdonos. Olyan oldalt szeretett volna, ami bemutatja a szállást, a környező programlehetőségekről tájékozódhat az itt megszálló vendég. A logó zöld színével harmonizáló barack szín kapta a kiegészítő szín szerepét.

Harmónia liget logó

Logótervezés 5 lakásos társasház számára, mely kialakításában fontos a környezettudatosság, a lakások A+ energiabesorolásúak.

Kavics Trade logó

Logótervezés

Grande Gelato szórólap

Termékismertető szórólap fagylaltozók és cukrászdák számára, a rendelhető kézműves termékekről.

Dancsi műhely weboldal

Már létező weboldalon szeretett volna frissítést a tulajdonos, aminek az alapvető részei változatlanok maradtak, de mégis új köntösben éledt fel az oldal. Természetesen mobilra is optimalizálva.

Karácsonyi bögre

Pályázati munka egy terve.

Piros Pingvin logó

OWT tanfolyam feladat-logótervezés: Mivel sok hallgató elkészítette már ezt a feladatot, így nem volt egyszerű dolgom, hogy olyan tervet készítsek, ami nem hasonlít nagyon egyik munkára sem.  Süti, torta formából sok volt már, maradt a pingvin.  Mindenképpen cuki figurát szerettem volna megrajzolni. Szerintem sikerült 🙂 Amire büszke vagyok, hogy felkerült a munkám a tanfolyam Pinterest oldalára!

Szivárvány logó

OWT tanfolyam feladat: logótervezés

Flawa moodboard

Tanfolyami feladat: egy moodboard – hangulattábla elkészítése volt megadott képekből. Külön kérés volt, hogy készítsünk színpalettát, amiben egy-egy színt cserélve tavaszi, illetve őszi kollekciót lehessen kialakítani a weboldalon.  Az elkészült moodboardomnak köszönhetem, hogy a pár ember között lehettem, akik apróbb ajándékot nyertek munkájukkal 🙂

Flawa logó

A következő feladatrészben készült a logó, melyben a legfontosabb kikötés az volt, hogy „nem szerepelhet benne virág!” Illetve, hogy a későbbiekben app ikon formában is megállja a helyét.

Oceans Kids logó

Logótervezés

SEA HORSE

Illustrator gyakorlás

Flyer

Party szórólap

Képmanipuláció

Photoshop gyakorlás. 4képből 1 kép.

Ha szeretnél velem dolgozni, keress elérhetőségeim egyikén!

Telefonszám

(30) 982-5541

Email

info@pixpoint.hu

3 + 11 =